Баровка едва не прегази деца на плажа

0
Баровка едва не прегази деца на плажа

Лъскава лимузина с хасковска регистрация се появи на плажа на залива Вромос край Черноморец, алармираха летовници. Зад волана й седяла засукана девойка, а до нея се кипрел снажен момък. Всички очаквали, че колата ще паркира на пясъка, но събитията взели друг, съвсем неочакван развой. Вместо да изключи двигателя, нахалната мома натиснала газта и подкарала лимузината по протежение на ивицата на сантиметри от водата.

През това време на брега си играели няколко дечица. Хлапетата като по чудо не попаднали под гумите на баровката, разказват ужасени туристи. “Когато видяха, че колата засилва, родителите се развикаха към децата да бягат. Те се пръснаха като опарени. Едно много малко детенце - на около 2-3 години, беше наистина на косъм от тежка катастрофа. То успя буквално в последната секунда да се дръпне настрани и да избегне гумите”, разказаха очевидци. Малчуганите и родителите им се разминали само с уплаха. В жертва на бруталната шофьорка обаче паднали детските играчки, разпилени по плажа.

Колата минала директно върху тях. Според хората, които са били по това време на плажа, двойката търсела подходящо място да плажува и за по-бързо оглеждали ивицата моторизирани. Туристите опитали да вдигнат скандал на наглеците, но оперената мома им отвърнала, че плажът е неохраняем и ще си прави каквото иска.

Източник: МОНИТОР
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари