Бареков: Наложен бе монопол на една агенция в изследването на местния вот!

0
За първи път една социологическа агенция – проправителствената „Алфа Рисърч“, любимата агенция на Бойко Борисов, мери екзитпола „предварителните данни“
За първи път една социологическа агенция – проправителствената „Алфа Рисърч“, любимата агенция на Бойко Борисов, мери екзитпола „предварителните данни“

Наложен бе монопол на една агенция в изследването на местния вот. За първи път една социологическа агенция – проправителствената „Алфа Рисърч“, любимата агенция на Бойко Борисов, мери екзитпола „предварителните данни“ на изборите по трите национални телевизии БНТ, БТВ и Нова ТВ едновременно. Правя избори от 20 години, такова нещо не е имало до сега, пише ПИК.

Знаете ли престижната агенция „Галъп“ на моите приятели Кънчо Стойчев и Андрей Райчев какви поръчки е получила от държавната телевизия за социологически сондаж тип екзитпол – Търговище , Видин, Благоевград, а София е оставена на станалата известна от записа с Миро Мършата любимката Боряна Димитрова и „Алфа Рисърч“.

За София в графата „Други партии“ има 10 %. Дори Татяна Дончева с нейното фамозно „Движение 21“ присъства, а я няма „България без цензура“. Това е груба манипулация с цел изваждането на единствената опозиционна партия ББЦ.

Тази грандиозна социологическа хегемония, съчетана с падането на сайта на ЦИК, навява много мисли за задкулисно договаряне на изборните резултати в полза на управляващите и удобните им слуги.

Ако тази нощ не фалшифицират бюлетините в София, при паралелното преброяване ще лъсне, че половината от тези 10% са на ББЦ. Всички подлоги на ГЕРБ получиха бонус от „Алфа Рисърч“ за сметка на нашата партия.

Ако нашите членове и застъпници тази нощ успеят да опазят гласове ни и не позволят фалшифициране на вота, ще разберете истинския резултат.

Източник: Агенция ПИК
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари