„Български възход“ ще подкрепи кандидата на ГЕРБ за шеф на НС

0
Смятаме, че е политически коректно да подкрепим първата политическа сила, заяви Ангела Николова
Смятаме, че е политически коректно да подкрепим първата политическа сила, заяви Ангела Николова Снимка: БГНЕС

Парламентарната група на „Български възход“ ще подкрепи номинирания от ГЕРБ - СДС за председател на Народното събрание Росен Желязков

Това съобщи в предаването „Референдум“ на БНТ Ангела Николова от „Български възход“.

Смятаме, че е политически коректно да подкрепим първата политическа сила, тъй като българските избиратели са направили своя избор и ние смятаме, че това е политически коректното, политически моралното и политически правилният избор, заяви Николова. Ще подкрепим ГЕРБ с тяхната кандидатура, добави тя.

Председателят на Народното събрание трябва да бъде достоен народен представител, с високи нравствени и морални качества, който да обеднява политическите партии и да ръководи правилно парламента, коментира Николова.

Четири са издигнатите кандидатури за председател на парламента: ГЕРБ – СДС номинираха Росен Желязков, а „Продължаваме Промяната“ посочиха Никола Минчев. „Демократична България“ няма да издигне своя кандидатура, а ще подкрепи Никола Минчев, съобщи по-рано днес съпредседателят на формацията Христо Иванов. Кандидатурата на „БСП за България“ е Кристиан Вигенин, а на „Възраждане“ - Петър Петров.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    6
    Читател
    Предаваш избирателите си, защото си службогонец,нещо което касае само теб зеления чорап.Аз и другите абдали гласували за този,ще ни е като обица на ухото,дали трябва да вървим след предатели на следващите избори.
  • 4
    5
    плюс-минус
    Когато даваш гласа си за определена партия, трябва и си длъжен да знаеш с коя друга партия би могла да се коалира след изборите. Политически некоректно е гласа на избирателят да го запратиш в тази партия, която той, гласоподавателят, не харесва. Ама защо ли и за кой ли път търся морал в политиците!
  • 3
    4
    Виктор
    Тази партия е още една американска партия!
  • 8
    3
    Мунчо
    Честит ни нов златен пръст.
  • 5
    2
    daskal
    Партия "български разпад" подкрепя джендерството, хомосексуализма и 52та пола в България?!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какви са сезоните в България?
- Агне, таратор, риба, прасе.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари