Български товарен кораб е нападнат в Индийския океан

0
Корабът, плаващ под малтийски флаг, е бил взет на абордаж днес
Корабът, плаващ под малтийски флаг, е бил взет на абордаж днес

Корабът, плаващ под малтийски флаг, е бил взет на абордаж днес

Кораб за насипни товари - българска собственост, плаващ под малтийски флаг, е бил взет на абордаж днес, след като е участвал в инцидент в източната част на Индийския океан край йеменския остров Сокотра. Това съобщи британската компания за морска сигурност "Амбри", цитирана от Ройтерс.

Риболовен кораб, плаващ в района под ирански флаг, е изключил сигнала си за идентификация шест часа преди случая, в близост до зоната, където корабът за насипни товари изглежда се е отклонил от курса си, казаха от компанията.

"Риболовният кораб, плаващ под ирански флаг, преди това се е намирал край бреговете на Сомалия", добави "Амбри".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари