Българка в Израел: Войниците са деца между 18 и 20 години

1
Тази война е много по-различна, каза Рина Бакалова
Тази война е много по-различна, каза Рина Бакалова Видео: bTV

Тази война е много по-различна, каза Рина Бакалова

Виждам, че държавата в момента по време на тази война е много единна и армията се грижи на нас. Започва да се появява страх сред децата. Те преживяват всяка въздушна атака“, разказа Рина Бакалова, която е председател на българския културен център в Израел, предава bTV.

Синът на Рина е мобилизиран от първия ден на войната. „Не знам къде се намира. Чуваме се, опитва се да ни успокоява“, добави тя.

Израелските войници са деца между 18 и 20 години много добре възпитани в домовете си, заяви тя.

„От 33 години живея в Израел. Никъде българин не може да се чувства по-добре, отколкото в Израел. Това е държавата, която знае за спасението, за отношението на българите към евреите по време на Втората световна война. Тук е гордост да се наричаш българин“, каза Бакалова.

Тази война е много по-различна, макар че Израел е била винаги атакувана. Те станаха като ИДИЛ. Живеем в 21-ви век с терористи, които не са минали никакво развитие. Няма вариант за съвместна държава с терористи, с палестинци да, но с терористи не“, добави тя.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    до 1
    Иване, запетайките за нищо ги нямаш!:)
  • 1
    1
    Иван
    Тази е овца,знаели евреите,за българите,глупости,явно нищо не знае,да,армията е от хлапаци,деца,клатят цици,гримирани до ушите,с орелски нокти,само се снимат и хилят,много са пропаднали евреите,и затова закьсаха страшно!Явно трябва яка рька!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари