Българка в Израел: Нападението е чудовищно, то е сбъднат кошмар

0
Свидетелски разказ за ужаса в Близкият изток
Свидетелски разказ за ужаса в Близкият изток

Свидетелски разказ за ужаса в Близкият изток

Нападението над Израел е чудовищно. То е сбъднат кошмар. Аз съм учителка, има много ученици, които не знаем къде са, те няма да се върнат обратно в класните стаи. Това разказа Зоя Ерера, българка живееща Израел. Тя уточни, че много от селищата са евакуирани, предаде NOVA.

Зоя Ерера живее в Кибуц. Атаката на „Хамас” я застига в дома и.

„Събота сутринта започнаха бомбардировките. Бяхме в нас, влязохме веднага в бомбоубежището. Около 7.00 часа получихме съобщение, че терористи са навлезли в Кибуц”, разказа българката. Тя уточни, че през целия ден е била разделена с едно от децата, си тъй като предната вечер то е било на гости при баба си. Успява да го види едва вечерта, когато войници от армията на Израел са го довели обратно у дома.

„Хора от града, които се опитват да ни опазят, водят отвън война, каза още Ерера. По думите и в момента тя и семейството и са на сигурно място.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари