България изпраща хуманитарна помощ за Украйна

1
Ще бъде осигурена безвъзмездна хуманитарна помощ на обща стойност от близо 35 000 лева
Ще бъде осигурена безвъзмездна хуманитарна помощ на обща стойност от близо 35 000 лева

Ще бъде осигурена безвъзмездна хуманитарна помощ на обща стойност от близо 35 000 лева

България ще предостави хуманитарна помощ на Украйна за преодоляване на последиците от разрушаването на язовирната стена на ВЕЦ „Каховка“.

С решение на Министерския съвет ще бъде осигурена безвъзмездна хуманитарна помощ на обща стойност от близо 35 000 лева, в това число бутилки минерална и изворна вода и опаковъчни материали (полиетилен, аеропласт и др.).

Решението на българското правителство е в отговор на поисканото съдействие от украинското правителство към Европейския съюз чрез активиране на Механизма за гражданска защита на Съюза. Решението на Министерския съвет е прието неприсъствено.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    2
    русенец
    Много по-добре да помагаме на законно избраните управници на Украйна, а не на социалистическия диктаторски режим на Путлер, защитаващ някакви "национални" идеи. То и един друг дребен австриец проповядваше национал и социалистически идеи, но видяхме, че националсоциялизма докъде го доведе. Така, че и Путлер ще последва Хитлер.
  • 6
    1
    Бе...
    Да ви сЕра на усрайната! Оправихте България, че помагате на фашисткия режим в усрайна! Да пукнате, дано!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари