Българите се изселват, за да се заселят всички други, но не и с българско самосъзнание

0
И всичко това под формата на нужда от работна ръка!
И всичко това под формата на нужда от работна ръка!

Процесът на заличаване на българската държава и нация е методология и политическо съгласие за видимо и невидимо налагане.

Това на практика е необратим процес на асимилация със средствата на административно-политическа конюнктура, която е поставена в положение на пълна и абсолютна зависимост.

Мащабът на вреда, която нанася партия ГЕРБ върху държавата не може да се осъзнае от средностатистическия човек, за разлика от съзнателните, които пък от своя страна са силно продажни и лукави в посока на оцеляването си.

Дълго време нямах обяснение защо се строят нови пътища, училища, спортни и административни сгради в практически пусти населени места. Това методично действие на политическата мафия нямаше логично обяснение. След няколко години такъв процес днес вече приемат официално законодателство за приемане на "работници" от държави външни за ЕС в размер на 500 000 човека. Таргет групата и държави /Индия,Виетнам/ са нехристиянско население, което да бъде преселено и заселено у нас. Вече сме в търсена неотложна нужда! Българите се изселват, за да се заселят всички други, но не и с българско самосъзнание. И всичко това под формата на нужда от работна ръка!

Този процес е в пълен в ход, докато ви занимават с глупости на тема пол и дискриминация. Не зная дали си представяте 500 000 човека у нас, размножени и интегрирани след 10 години пребиваване?

Не зная също съзнавате ли, че се подменя националната география с включен турбо режим? Не зная, също, разбирате ли, че след кончината на 3 милиона пенсионери, която ще приключи бързо, следва краят на хилядолетна нация?

Без изстрелян един куршум...

Николай Марков

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари