В Турция задържаха 23 души, издирвани от Интерпол, сред тях и българи

2
Те са търсени за различни престъпления - убийства, тероризъм и пране на пари
Те са търсени за различни престъпления - убийства, тероризъм и пране на пари Снимка: EPA / БГНЕС

Те са търсени за различни престъпления - убийства, тероризъм и пране на пари

23 души, издирвани от Интерпол, между които и български граждани, са задържани при полицейски операции в шест окръга на Турция, предава БТА.

Те са издирвани с червен и зелен бюлетин на Интерпол и са граждани от 12 държави - България, Германия, Белгия, Южна Корея, Ирак, Иран, Швейцария, Казахистан, Румъния, Русия, Туркменистан и Йордания, съобщи турският министър на вътрешните работи Али Йерликая.

Операцията, проведена под кодовото название "Клетка-43", е била осъществена едновременно в шест окръга на страната - Истанбул, Анкара, Анталия, Бурса, Измир и Ван. Реализирана е съвместно с екипи на турската Дирекция по сигурността и на Бюрото на Интерпол в Турция след продължително проследяване на подозираните лица.

Задържаните при операциите били издирвани за убийства, терористични престъпления, измами, пране на пари, злоупотреби, членство в престъпни организации, наркотици и контрабанда, посочват турските медии.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари