Българинът, драскал върху Колизеума, се извини

2
Фитнес инструктор Иван Димитров издълбал с ключове "Иван + Хейли 23" в древната тухлена зидария
Фитнес инструктор Иван Димитров издълбал с ключове "Иван + Хейли 23" в древната тухлена зидария Снимка: Кадър от Nova

Фитнес инструктор Иван Димитров издълбал с ключове "Иван + Хейли 23" в древната тухлена зидария

За действията на 27-годишния мъж се разбра, след като американският турист Раян Луц публикува клип в интернет как Иван издълбава своето име и това на приятелката си Хейли в древната тухлена зидария, предава NOVA.

Майор Роберто Мартина от карабинерите заяви пред MailOnline: „Колегите ми са разговаряли с него и той е изразил своите извинения и искрено разкаяние за стореното”.

Свърза се с нас, след като открихме мобилния му телефон от хотела и му оставихме съобщение да ни се обади. Естествено, той се притесняваше за правните последици и всички те му бяха обяснени”, допълни униформеният.

„Каза ни, че е много разстроен от това, което е направил. Мисля, че се притесняваше от последиците и от евентуален съдебен процес. Ние му обяснихме, че може да получи затвор от две до пет години и глоба до 15 000 евро”, каза още Роберто Мартина.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    Мхм
    Тъпанар сам си вкара автогол. Да драскаш по културна забележителност имената си и тези на жена, с която я си с нея след година, я не, е пълна идиотщина. Ама айде то момчето спортист, простено му е...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари