Кой е българинът, осквернил Колизеума

0
Ако Иван Димитров бъде признат за виновен, той може да получи глоба от 15 000 евро или затвор до 5 години
Ако Иван Димитров бъде признат за виновен, той може да получи глоба от 15 000 евро или затвор до 5 години Видео: bTV

Ако Иван Димитров бъде признат за виновен, той може да получи глоба от 15 000 евро или затвор до 5 години

Българин с британско гражданство е издълбал "Иван+Хейли 23" на стена на Колизеума преди няколко дни, съобщиха британските медии, позовавайки се на информации от разследването в Италия.

В публикуваната информация се твърди, че мъжът заснет, докато издълбава имената в каменните стени с помощта на връзка ключове е българин и е роден в Ловеч, има и британско гражданство, предава bTV.

Работи като фитнес треньор в Бристол, но и като шофьор на доставки. Полицията е изпратила писмо на адреса на заподозрения, за да го информира, че срещу него се води разследване.

Ако Иван Димитров бъде признат за виновен, той може да получи глоба от 15 000 евро или затвор до 5 години. Опитахме се да се свържем с Иван Димитров, за когото британските медии пишат, но на този етап това е неуспешно.

Смята се, че Хейли управлява собствен бизнес за спортно хранене и двамата живеят заедно в предградието Кейншам, недалеч от фитнес залата Лонгуел Грийн, където Иван е треньор.

Той е заснет, докато издълбава имената в каменните стени с помощта на връзка ключове, миналия петък - 23 юни.

Отличителен черен спортен часовник, с кръгъл циферблат на китката му, съвпада с този, който Иван носи на страницата си във Facebook за фитнес тренировки.

Хейли, която е облечена в бяло и носи раница, остава с лице към стената. Иван просто се обръща и се усмихва, преди да насочи вниманието си към издълбаването на името си и това на Хейли на стената, показват още кадрите.

Не за първи път Колизеума става обект на вандалска проява. През септември 2020 година 32-годишен ирландец беше хванат да дълбае с метален предмет инициалите си, а месец по-късно 14-годишно германско момиче бе хванато в същото провинение.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    1
    Ииииии
    Хайде сега влюбеният "Шекспир"да плати солидна глобичка,та да му дойде акъл в главата.Ако има акъл разбира се.Келеш!!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари