Байрям се влошава с часове, а още чака за трансплантация

0
Малкият Байрям все още не знае кога ще замине за трансплантация в Германия, а през това време здравето му се влошава значително
Малкият Байрям все още не знае кога ще замине за трансплантация в Германия, а през това време здравето му се влошава значително Снимка: btv.bg

Малкият Байрям все още не знае кога ще замине за трансплантация в Германия, а междувременно състоянието му се влошава, съобщи репортерът на Би Ти Ви Дани Атанасова, която следи случая с детето.

Ситуацията се усложнява буквално с часове, а освен че трябва да търпи тежката и болезнена терапия, Байрям вече има и сърдечни проблеми, и се оплаква от бодежи и прилошаване, притеснени са близките му.

Въпреки окончателното решение на здравното министерство болното момче да замине за чужбина, до днес никой не се е обадил на семейството му да каже кога Байрям ще пътува за Германия. „Всички чакаме, детето чака, защото за него всеки ден е важен”, коментира още журналистката.

Байрям е на 9 години, като прекарва последните 8 в борба за живот. Малко след раждането си той е изоставен от родителите си и грижите за него поемат баба му и дядо му. Двамата се посветили живота си изцяло на борбата за това момчето да оцелее и оздравее.

Източник: btv.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари