Автографи отвънка ще давам

1
Младежът, който преби лекарка в Пазарджик, се изявява като звезда в съдебната зала
Младежът, който преби лекарка в Пазарджик, се изявява като звезда в съдебната зала Видео: TrafficNews TV

"Автографи отвънка ще давам".

Това бе краткият коментар на излизане от съдебната зала на Димитър Костадинов, който бе задържан за това, че нападнал с юмруци лекарка в Спешното отделение в Пазарджик.

Състав на Окръжния съд пусна 18-годишният мъж на свобода, променяйки мярката му от "задържане под стража" на "подписка". По-късно Костадинов отказа да каже каквото и да е, съобщава Traffic News.

Димитър е бил афектиран от това, че в лицето на неговия близък е имало 30 стъкла, обясни адвокатът Марин Марковски. Това е довело до спора със служителите на Спешното отделение. "Това, че Димитър е бил агресивен обаче не означава, че опасен", допълни защитника му.
 
Костадинов бе задържан миналата седмица, след скандал в Спешното отделение на МБАЛ - Пазарджик. Той и баща му придружавали негов близък, пострадал в катастрофа. При приемането на пострадалия се стигнало до размяна на обиди. Според пострадалата лекарка д-р Гергана Анчева, Костадинов я ударил два пъти в главата. Това доведе до протест на нейни колеги, които се обявиха срещу насилието над лекари.
 
Протест имаше и пред съда, докато се гледаше мярката на Костадинов. Негови близки и приятели протестираха срещу неговото задържане.

Източник: Traffic News
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Група британски учени са доказали, че няма нещо във Вселената, което българите да не могат да напсуват.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари