Атанас Пеканов: Съжалявам, че Русия пое по пътя да сее смърт в чужбина и в своята страна

0
Той коментира предстоящата ротация в кабинета
Той коментира предстоящата ротация в кабинета Снимка: БНТ

Той коментира предстоящата ротация в кабинета

Ротацията не трябва да се случва със спор за едно място", каза в "Още от деня" по БНТ Атанас Пеканов.

"Смъртта на Навални е много тъжна новина, която потвърждава, че борците за демокрация, за човешки права в Русия биват изпращани в затворнически лагер. Съжалявам, че Русия пое по този път да сее смърт в чужбина – войната в Украйна, но също и в рамките на териториите си. Случващото се ни говори за това колко различен и несигурен стана светът. Неслучайно темите на европейско ниво също се променят" каза бившият вицепремиер Атанас Пеканов.

По повод предстоящата ротация на кабинета Денков – Габриел той коментира:

Ротацията не трябва да се случва със спор за едно място и най-вече за личността, която ще бъде там. Иска ми се да говорим повече за политики и приоритети, а не за това кой ще бъде външен министър“.

Според Пеканов темата за Плана за възстановяване и устойчивост се игнорира.

„Грешка е, че редовният кабинет няма човек, който да се занимава с европейското финансиране и темата замина някъде назад. Всички инвестиции, които се случват в момента, са от тези пари, за които ние сме се борили и получихме през декември 2022 г.“, каза още той.

Относно думите на президента Румен Радев, че има политическо пространство за появата на нов политически проект Пеканов отбеляза, че не се вижда в него.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    пеканов, демек орехчов, и той,...
    Боже, не си Българин! Порази тая жълтоветна сган, както си поразил Содом и Гомор, че бактън от идиотизмите им! И добре, че Путин не обръща внимание на таквизи Идиоти, че иначе ... жална ни майка! Анадънму?
  • 10
    1
    чичомиткобрат
    Брей! Всяка индоктринирана евроамериканска комунистическа путка гледа да се изреди, да демонстрира, че само западно-масонски скротум има в устата си. За къде парадират тези боклуци? Ковчега няма джобове, а такива национални предатели Бог ще ги изпрати да горят цяла вечност.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари