Божидар Божанов: Режимът на Путин уби Навални

0
Относно ротацията Божанов коментира, че темата за поста на външния министър изглежда така, сякаш двама човека се карат за един стол
Относно ротацията Божанов коментира, че темата за поста на външния министър изглежда така, сякаш двама човека се карат за един стол Снимка: БГНЕС

Относно ротацията Божанов коментира, че темата за поста на външния министър изглежда така, сякаш двама човека се карат за един стол

„Режимът на Путин уби Навални – дали това е станало съвсем директно, или индиректно с поредица от действия, на практика няма значение. Знаем, че преди да бъде вкаран в затвора, срещу него имаше опит за убийство с химическо оръжие“. Това коментира в „Лице в лице“ по bTV депутатът от ПП-ДБ и бивш министър на електронното управление Божидар Божанов.

За съжаление западните държави в последните две десетилетия бавно осъзнаваха какво е Путин и неговият режим. С началото на войната в Украйна вече няма две мнения какво е Русия и че трябва да се противопоставяме на режима на Путин по всички възможни начини“, посочи той.

Относно ротацията Божанов коментира, че темата за поста на външния министър изглежда така, сякаш двама човека се карат за един стол.

„Съдбата на правителството не може да зависи от това. Да, външната политика на България е изключително важна в тези трудни моменти – важна е от гледна точка на Шенген и еврозона“, коментира той.

Преди дни ПП-ДБ публикува законопроект, чиято цел е да се бори с троловете и дезинформацията.

"Има обаче фалшиви реклами на добавки и лекарства. В законопроекта се предвижда, ако рекламните мрежи не свалят тези реклами, да се ограничи достъпът на рекламната мрежа. Освен това сайтове монетизират новини, целим да разкрием кой стои зад тези сайтове за фалшиви новини", коментира Божидар Божанов.

"Не налагаме контрол на новините. Чрез промените ще осветлим кой стои зад сайтовете с фалшиви новини", допълни още той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    3
    Някой
    Абе трошляк мисли за България,те руснаците ще се справят с такива като теб .
  • -4
    2
    еехехехе
    най-големия болшевик обижда на болшевик, ахахахах ей руски пръдльо, имаш право на различно мнение, тук не е расия, и човека от статията също има право на своето. ама как да го разбереш като си типичен болшевик
  • 15
    1
    русенец
    Толкова млад, а вече завършен болшевик! - "С началото на войната в Украйна вече няма две мнения какво е Русия и че трябва да се противопоставяме на режима на Путин по всички възможни начини“. Защо, бе другарю? Нямаме ли право да не сме на твоето мнение, бе келеш? Или викаш "демократичният" ЕС ще реши вместо мен кои медии да слушам, кои интервюта да чета, какво да мисля? То и през късният соц нямаше такава бруталност, другарче!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари