Атанас Атанасов: Нотариуса е действал в съдебната система чрез корупция

0
Ще предоставя всичко на комисията, която беше сформирана в парламента, заяви той
Ще предоставя всичко на комисията, която беше сформирана в парламента, заяви той Снимка: БГНЕС

Ще предоставя всичко на комисията, която беше сформирана в парламента, заяви той

Информацията, която получих, е много интересен материал затова по какъв начин Нотариуса е действал в съдебната система, заяви Атанас Атанасов във Фейсбук. То може да бъде описано с една дума – корупция. Ще предоставя всичко на комисията, която беше сформирана в парламента. Те заедно с прокуратурата трябва да изяснят случая, добави председателят на ДСБ.

По-нататък публикацията му продължава с коментар за предстоящата ротация и кадровите смени в правителството:

"Предсрочни избори може винаги да има. Трябва да се отнесем сериозно към ситуацията и това, което се случва в държавата. Преговорите започнаха през медиите, преди да са започнали действително. Има повече от един вариант, през който Денков и Габриел съвместно да формират външната ни политика. Те девет месеца работиха в много добър синхрон", отчете Атанасов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    4
    ВУЮ
    ТОЗИ РАБФАКАДЖИЯ ДА ОБЯСНИ НА МЛАДАТА ГЕНЕРАЦИЯ,КАКВО Е ТО РАБФАК. РАБФАК Е РАБОТНИЧЕСКИ ФАКУЛТЕТ ?!!!!ПО ТОЗИ НАЧИН ВЛИЗАХА В РАЗЛИЧНИ ВУЗОВЕ ДЕЦА НА ПАРТЙНИ ЧЛЕНОВЕ И АКТИВИСТИ НА КОМПАРТИЯТА,КОЙТО НЕ УСПЯВАХА ДА СЕ КЛАСИРАТ ПО ОБЩИЯ РЕД .ТОВА СИ Е ЕДИН БАЙПАС ЗА НАГАЖДАЧИ.ДЖЕНЕРАЛ ТАНАС СЕ Е ВЪЗПОЛЗВАЛ ОТ ТОВА,КОЕТО ТРЯБВА ДА ОБЯСНИ, КАК ТАКА СЕ Е СЛУЧИЛО БАШ НА НЕГО И ПО КАКВИ ПРИЧИНИ.НАГАЖДАЧ ОТ ВРЕМЕ ОНО,ТАРИКАТ!!!!
  • 3
    3
    Георгиев
    Ти ни светна брат. Ние си мислехме ,че не е корупция ама то било точно това.
  • 1
    2
    Спонсор
    Бивш армейски старшина съм! Твоето звание в АРМИЯТА е не повече от младши сержант! За твое сведение не съм бил член на БКП!
  • 5
    1
    Alèx
    НАСКО, ми нали татенцето ти и ти я създадохте тая СХЕМА и 34 годинки я узаконяваш с ИЦКОНОСКО! И си приг отви КУФАРА за ПЪТ, щото малко ост ана! Тоя послушен народ няма да СПИ ВЕЧНО и да ти слуша ПРОСТОТИЙТЕ!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари