Асен Агов: Стратегията на Русия се провали

1
Украинските сили са способни да си възвърнат огромни територии
Украинските сили са способни да си възвърнат огромни територии

Украинските сили са способни да си възвърнат огромни територии

Стратегията на Русия се провали. Тя не съществува. Ще говорим за обрат когато видим дали украинската армия е способна да задържи спечеленото обратно. Това коментира журналистът Асен Агов за "Твоят ден" по NOVA.

"Украинците и приятелските страни на Украйна няма да приемат Крим да бъде руски. Украинските сили са способни да си възвърнат огромни територии, силата в преговорите е на страната на Украйна. Русия в момента не е в състояние да поставя условия, хората, които ще диктуват развоя на войната, са в Киев", смята той. И допълва, че украинското общество никога няма да приеме отказ от репарации.

Според политолога от украински произход Сергей Петров в Русия се чуват призиви за пълна мобилизация.

"Подвигът на украинската армия е огромен. Огромна площ е върната във владение на Украйна. Русия загуби част от спечеленото, но прави офанзиви в различни части на Украйна и е рано да говорим за край на войната", заяви той. И допълни, че има близки в Украйна.

"Не познаваме добре Украйна като държава. Не разбираме процесите, случвали се там. Това, което се случва там, е следствие на тяхното самосъзнание и прочит. Не очаквам конфликтът да приключи след 10 години, нито да свърши бързо", подчерта Петров.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -3
    1
    darkaveng
    Мамин-сладък, коя стратегия се провали! На цененето на човешкия живот или???? Те и затова напредват бавно! А що се отнася до усрайна армията ѝ отдавна не е нейна, а на нато! Анадънму?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари