Георги Лозанов: Украйна иска от нас оръжие, а не туристи

0
Добър ход ли е изпращането на българска делегация в Киев
Добър ход ли е изпращането на българска делегация в Киев

Добър ход ли е изпращането на българска делегация в Киев

Украинците очакват от България оръжие, на този фон да отидем на разходка в Киев не е добър политически ход. Това мнение изрази в ефира на „Твоят ден” по NOVANEWS медийният експерт Георги Лозанов.

„Трябва да се убедим първо в страната ни която е формата на достойно политическо поведение, това е много труден разговор. Само „Демократична България” и „Продължаваме Промяната” излязоха с твърда позиция в подкрепа на Украйна и срещу руската агресия. „Има такъв народ” също го направиха, но доста късно. Не знам дали имаме потенциала да се изправим срещу това историческо зло, какъвто е режимът на Путин”, допълни той.

"Украйна ще победи с цената на много жертви, но ще бъде възстановена", добави то своя страна журналистът Асен Агов.

„Никой обаче няма да възстанови Мариупол например, ако попадне в ръцете на Русия. Войната се води въз основа на БВП - колко произвеждаш и колко можеш да издържиш с това производство. Русия произвежда 1,5% от цялото световно производство. Този икономически аргумент е много важен”, уточни той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    3
    rree
    лозан0ф, усрайна трябва да бъде раздробена като държава и да я няма! Това е клоака на сащ там! България трябва да изгони сащническия посланик, да изгони сащническите войски от базите, да прекратим завинаги дипломатическите отношения с агресора, хибрид и колонизатор - сащ! И, лозан0ф, щом почиташ усрайна, вземаай каска, шмайзер и марш да защитаваш усрайна! МАрш в усрайна, лозан0ф!
  • 12
    2
    Gost1
    Пълни идиоти ние сме най бедната страна в Европа от нас искат помощ,че и нашите паляци нали ги командорят от американското посолство готови къквото им кажат.Господа кретени ако не забелязвате на едно бългатче давате детски за 1 месец колко на украинче за 1 ден .Една украинка и се полагат с две деца 3600лв а нашето насилие по 2 души работят и вземат на половина ,да не говорим че сте оставили пенсионерите вашите родители да мизерстват с 370 лв питам се по за хора сте?в магазин влизате ли цени знаете ли ?съвест то това видимо ви е чуждо понятие!!!
  • 14
    1
    Идиот
    Ми грабвай пушката и бЕгай ЛИЧНО да се биеш на страната на дрогираните фашисти, бе! Що само ръсите словесна диария по медиите? Личен пример трябва! И дела!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари