Арман Бабикян: Протестите сме ги карали и със слушане, и без слушане

0
Връщат ни в едни години, когато комунизмът беше официално на власт
Връщат ни в едни години, когато комунизмът беше официално на власт

Връщат ни в едни години, когато комунизмът беше официално на власт

Арман Бабикян от „Изправи се! Мутри, вън!“ потвърди в интервю за БНР, че разполага с номера на дела за подслушване „от вътрешни източници, хора, които работят на тези места, повече от един, не в Специализирания съд“.

„Още през миналата година знаеха това“, заяви Бабикян и уточни, че там фигурират както собствени имена, така и номера на телефони, прикачени към други имена. „И двете.“

Арман Бабикян допълни, че няма големи очаквания нито към Бюрото за контрол на СРС, нито към прокуратурата, но са подадени запитвания за проверка, защото такъв е законовият ред.

„Важно е да на учим истината. Както протестите, така и кампанията сме я карали и със слушане, и без слушане. Това е важно, защото, представяте ли си какво си мислят всички останали хора в България – щом тези могат да ги слушат, значи могат всички. Връщат ни в едни години, когато комунизмът беше официално на власт“, коментира Бабикян в предаването „Преди всички“ по БНР.

 

Запитан дали служебното правителство не е отворило рязко твърде много фронтове, Бабикян посочи, че някои от действията на правителството са прибързани, някои от назначенията не са по вкуса му, но пък други назначения му „харесват ужасно“.

„Когато някой се опитва да се прави на одитор на цялата политическа система, винаги има риск да сбърка“, заяви той относно коментари на Татяна Дончева. По думите му, свързват ги общите цели „да се изчегърта корупцията, страната да има логично и модерно развитие в цивилизования спектър, защото сме ужасяващо изостанала и корумпирана страна“.

Бабикян обясни още, че в последния парламент са работили „чудесно“ с „Движение 21“ като мандатоносител, а колебания са възникнали около „разходките на г-жа Дончева до „Позитано“ и обратно“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари