Арестуваха полицай във Велико Търново за блудство с малолетна

1
В момента се води разследване от Военната прокуратура
В момента се води разследване от Военната прокуратура

В момента се води разследване от Военната прокуратура

Полицията във Велико Търново е задържала свой служител по подозрение за блудство с 14-годишно момиче, което е било прибрано в арест за деца, информира NOVA.

48-годишният служител на приемника за деца с противообществени прояви е арестуван на работното си място в четвъртък вечерта. Полицаят се разследва за сексуално престъпление срещу момиче, което е трябвало да пази в разпределителния център за криминално проявени малолетни и непълнолетни, който се намира в Горна Оряховица.

В момента се води разследване от Военната прокуратура. Мъжът е с немалък стаж в системата на Вътрешното министерство. Работи се и с жертвата. От МВР отказват официален коментар.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари