Антъни Блинкен: Отправям нашите най-добри пожелания към народа на България

1
През годините нашето приятелство прерасна в многостранно партньорство, заявява държавният секретар на САЩ Блинкен
През годините нашето приятелство прерасна в многостранно партньорство, заявява държавният секретар на САЩ Блинкен Снимка: Facebook

През годините нашето приятелство прерасна в многостранно партньорство, заявява държавният секретар на САЩ Блинкен

„От името на Съединените американски щати отправям нашите най-добри пожелания към народа на България по случай вашия Национален празник. Това заявява държавният секретар на САЩ Антъни Блинкен по случай 3-ти март, предаде NOVA.

Той отбелязва, че тази година е от специално значение, защото отбелязваме 120-ата годишнина на дипломатическите отношения между България и САЩ. „През годините нашето приятелство прерасна в многостранно партньорство. Като приятели, партньори и съюзници в НАТО, ние се гордеем със своите споделени ценности и работим съвместно, за да гарантираме мир, сигурност и просперитет за народите си. Знайте, че ние стоим рамо до рамо с вас и вашите съседи, докато се изправяме срещу трудностите, причинени от непровокираната война на Русия срещу Украйна, допълва Блинкен.

„Заедно сме по-силни благодарение на сътрудничеството си по важни теми като върховенството на правото и демократичните институции, диверсифицирана и надеждна енергийна среда, разширени икономически връзки и междучовешки отношения на нашите държави. Очаквам с нетърпение да задълбочим своето партньорство през следващата година”, заявява държавният секретар на САЩ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    6
    Невинен
    Американците ще си счупят езиците да ни честитят 3 март , Толкова години се правеха че не ни забелязват , а сега нали трябва да им вървим по гайдата фалшивото четката.
  • 4
    5
    Митко Манафов
    Маймуна!
  • 6
    4
    До 2
    Похвално е,че питаш!Хората,които искат да се образоват,трябва да се толерират!
  • -5
    3
    До 1
    Тегли тогава една,най мазната която знаеш, на истинските престъпници ит изток!
  • -9
    2
    аха
    а ти кой беше
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари