Антъни Блинкен: Светът е ужасен от удара на Русия по украински мол

0
Държавният секретар на САЩ реагира с пост в Туитър
Държавният секретар на САЩ реагира с пост в Туитър Снимка: Twitter

Политически реакции след руската атаката в украински мол, пълен с цивилни

Държавният секретар на САЩ Антъни Блинкен изрази ужаса си от смъртоносния удар в Централна Украйна и се зарече да потърси отговорност от Москва, предаде БНТ

"Светът е ужасен от днешния ракетен удар на Русия, който порази претъпкан украински търговски център - последното от поредицата зверства", написа Блинкен в Туитър. Ще продължим да подкрепяме нашите украински партньори и ще държим Русия отговорна", допълни държавният секретар.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    19
    byd0n
    Уродите от сащ пропагандират само хомосексуализъм, вижте им новите филми, вижте им новите сериали - само хомосексуална ценности/пропаганда!
  • -2
    18
    doni
    Блинкен: Сега сме зависими от сащ! Ако оттам кажат, че забраняват семейства между мъж и жена, ще го забраним в цяла европа, но ще е в името на евроатлантическите ценности! Ако сащ наредят да купуваме и въздух, ще купуваме въздух от сащ! Сако сащ наредят да закрием еврото и да преминем на $, ще го направим, защото ще е в името на евроатлантическите ценности! Всичко ще направим каквото нареди сащ, защото сега зависим само от тях и сме длъжни да изпълняваме каквото поискат от европа! Ако сащ ни наредят да обявим Доналд Тръмп за диктатор - ще го направим! И пак ще е в рамките на евроатлантическите ценности и партньорство!
  • -3
    17
    Spermaman
    Нямам, ама виж как те шляпам яко, чак скимтиш от коневръза!
  • 4
    16
    До 15
    Само дето ти нямаш такъв атрибут, а само и единствено разшлякана рашистка п0тка, тролче глупаво! ХАХАХАХАХАХА
  • -7
    15
    Spermaman
    Честно казано ме боли бубата за разни у$раински под-човеци. Точно толкова и колкото краварите ги боли за афганските, иракските, либийските, йеменските, палестинските, виетнамските, и т.н. деца.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари