Ангел Джамбазки: Готви се закриването на стотици хиляди работни места в Източна Европа

1
Речта на Урсула фон дер Лаейн е била разочароваща и пълна с противоречия според евродепутата
Речта на Урсула фон дер Лаейн е била разочароваща и пълна с противоречия според евродепутата

Речта на Урсула фон дер Лаейн е била разочароваща и пълна с противоречия според евродепутата от групата на Европейските консерватори и реформисти (ЕКР) Ангел Джамбазки.

Пред европарламента той заяви, че не може да се коментира върховенството на закона в страните-членки на ЕС, след като се предлага тегленето на огромен заем, който ще се инвестира за социални експерименти, пише Топ Новини.

„Говорите за върховенство на закона, а Вие се каните да нарушите Договора за функциониране на ЕС теглейки огромен заем, който ще трябва да плащат нашите деца, за да финансирате налудни социални експерименти.

Говорите за свободен пазар, а пък налагате силово пакети като „Мобилност“, които крадат работни места от Централна и Източна Европа. Говорите за работни места, а се каните със „зеленото безумие“ да закриете стотици хиляди работни места в Централна и Източна Европа. Говорите за права на човека, а не смеете да изречете името на диктатора-неоосманист Ердоган и на комунистически Китай. Питам се защо се страхувате да попитате комунистически Китай кога ще поеме отговорност за китайския вирус, който разруши световната икономика.

Говорите за разширяване на ЕС, но не казвате, че Македония трябва да влезе само когато погребе и забрави завинаги своето комунистическо, анти-българско, минало. Нали не искате над тази зала да има знаме с петолъчка, сърп и чук? Или искате, не знам.

Говорите също така за легална имиграция, като ги наричате бежанци.

Уважаема г-жо Председател, не говорим за бежанци, говорим за стотици хиляди, милиони нелегални емигранти, които ще променят културно идентичността на суверенните европейски нации.

Обвинявате крайно-десните. Уважаема г-жо Председател, не управляват крайно-десни, управлявате Вие. Пробудете се, излезте от този брюкселски балон, излезте от тази затворена сфера, в която живеете и погледнете живота такъв, какъвто е.

От Вас зависи бъдещето на ЕС в следващите няколко години, поемете своята отговорност, заяви Джамбазки пред европарламента.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари