Адвокатът на Красимира Трифонова: Родителите на Пейо са създавали конфликт между него и Габриела

2
Велика Андонова заяви, че в обвинението няма нито ред за опожарен автомобил
Велика Андонова заяви, че в обвинението няма нито ред за опожарен автомобил Видео: bTV

Велика Андонова заяви, че в обвинението няма нито ред за опожарен автомобил

Делото за убийството на Пейо Пеев е само на шест дни, разпити все още не са извършени, защото двете обвиняеми са заявили, че се ползват от законовата възможност, която им позволява да дадат обяснение на по-късен етап.

Това каза в „Тази сутрин“ по bTV Велика Андонова, адвокат на обвиняемата Красимира Трифоновамайка на Габриела Славова-Пеева.

Габриела Славова-Пеева бе пусната под домашен арест, а Красимира Трифонова остава задържана за убийството на мъжа.

По думите на адвокат Андонова разследването е на твърде ранен етап, за да бъдат направени каквито и да било заключения по отношения както на мотивите, така и на наличието на умисъл за извършване на престъплението.

Адвокатът уточни, че в обвинението няма нито ред за опожарен автомобил. Тази информация се е появила единствено в медиите.

Велика Андонова има информация, че отношенията между Пейо и Габриела са били нормални. Показа и снимка на семейството от коледно парти, на която изглежда, че всичко между тях е наред. На снимката са Пейо, Габриела, Красимира и няколко деца.

По думите на адвокат Андонова е имало вмешателство от родителите му, които не са одобрявали Габриела. Поради тази причина са се разделили за известен период от време.

Родителите на Пейо са искали да вземат голямото дете и са твърдели, че Габриела не е добра майка. Те са създавали конфликта между двамата“, обясни Андонова.

Когато Пейо и Габриела са сключили брак, той е заявил, че ще гледа по-голямото ѝ дете като свое.

По отношение на Велико Минков, който твърди, че е баща на второто дете на Габриела, адвокатът коментира:

Озадачава ме това как може да обикаляш всички студиа с такава енергия и да прокарваш идеята за твоето бащинство, при условие че когато е била в твърде напреднала бременност, той ѝ предлага да направи аборт и това е причината да се разделят. Това твърди самата Габриела. Когато говори на тази тема, тя плаче.

По думите на адвоката до този момент не се знае къде са децата и те все още не са при майка си.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари