Адвокатът на Пейо Пеев: Писа ми, че е бил упояван или дрогиран

0
Според Миглена Балджиева Пейо категорично е бил жертва на психологическо насилие от страна на майката на детето му
Според Миглена Балджиева Пейо категорично е бил жертва на психологическо насилие от страна на майката на детето му Видео: NOVA

Според Миглена Балджиева Пейо категорично е бил жертва на психологическо насилие от страна на майката на детето му

Бракът на убития Пейо Пеев с Габриела е бил фиктивен. Двамата никога не са живели заедно. Това каза в студиото на „Здравей, България” по NOVA адвокатът на жертвата Миглена Балджиева.

Той е посещавал два пъти кантората ѝ по повод дело, заведено срещу него, съпругата му Габриела и 4-месечното им дете. Претенцията била от страна на Велико Минков, който твърди, че е биологичен баща на бебето.

С мен Пейо не е коментирал конкретни заплахи, но казваше, че е притеснен и се чувства некомфортно в тази ситуация, както и че е ограничен. На 10 януари получих съобщение от него. То гласеше: „На 7 януари късничко – след 22 ч., се срещнах с Габриела по нейна инициатива. Беше ми малко странно, след като бях говорил с майка ѝ и не видях детето следобеда, но реших от любопитство да видя какво е измислила сега. За моя голяма изненада се държа съвсем нормално, дружелюбно и нито дума за случката от следобеда”. Адвокатът обясни, че въпросната случка е ново възпрепятстване на контакт с детето му.

Съобщението, изпратено до юриста, продължава така: „Жалко, че бях толкова наивно невнимателен. Донесе две бурканчета с топъл шоколад, което прави и друг път. За съжаление нямам спомен дали съм изпил цялото количество, но в един момент усетих, че нещо ми се премрежва погледът и се замайвам. Доста трудно се прибрах по спомен, слава Богу – безаварийно. Баща ми ме видя и помисли, че съм пил дори. Сутринта те с майка ми ме събудиха за срещата и още не бях добре. След това тръгнахме към провинцията. Баща ми шофираше, а аз непрекъснато се унасях в сън. Почти целият понеделник мина така. Говорих с полицаи, че се съмнявам, че съм бил упоен или дрогиран. Те казаха, че това може да се хване поне 2 седмици или месец при тест. Днес бях и на лекар, утре сутрин ще си правя пълни изследвания дали и какво имам в тялото. Абсолютно съм сигурен, че Габриела нарочно го е направила и сигурно е искало да стане нещо – да ме хванат и да ме изкарат наркоман, за да ме ограничи за детето. Това мисля, че е изключително сериозно положение, но полицаите казаха, че и да подам жалба, само ще я разходят. Но може би е добре да я дам. След тази среща не съм я чувал по телефона, само си пишем. Аз я отбягвам, а тя е много активна и доста пъти пита как съм. Натиска и пак да се виждаме – нещо да правим през уикенда с детето. Използва го в момента много за манипулация. Честно казано не знам как да се държа в момента, но желание за срещи нямам, а и не знам какво друго може да се опита да ми спретне. Сега не шофирам, за да няма допълнителни усложнения”.

Според Миглена Балджиева Пейо категорично е бил жертва на психологическо насилие от страна на майката на детето му. „Бил е в много трудна ситуация и за него е било много трудно да вземе решение дали да търси истината”, коментира юристът.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари