Криминален психолог: Габриела е жертва на майка си

0
Говорим за личностно разстройство, смята Светлана Димитрова
Говорим за личностно разстройство, смята Светлана Димитрова Видео: NOVA

Говорим за личностно разстройство, смята Светлана Димитрова

Габриела Славова-Пеева е жертва на майка си Красимира Трифонова. Такова мнение изрази в ефира на „Здравей, България” по NOVA криминалният психолог и психотерапевт Светлана Димитрова.

Говорим за личностно разстройство. Профилът на майката е психопатичен с дефектите на характера, с тази социопатия, която се развива в години в хода на нейното формиране като личност. Имаме обезличаване на персоната на бащата много преди да се случи убийството. Може да говорим за различни аднормни потребности на личността на майката. Такива хора не изпитват съжаление. В тези случаи имаме нарушена функция на един център, който се намира в хипоталамуса в мозъка, свързан с емпатията”, поясни тя.

Димитрова обясни кои са белезите, които показват подобно разстройство.

Това е човек, който ще се опита да ви обезправи. Той няма да ви приеме като равен, ще ви привлече, ще бъде атрактивен, внимателен за това как ще реагирате и ще бъде манипулативен”, каза още психологът.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    1
    Отегчен
    Тази е психолог точно толкова, колкото аз съм китайски мандарин. Психопатиите /включително социопатията/ не се формират. Това са девиации с които човек се ражда. Не са заболявания и поради тази причина не се поддават на лечение. Учи се в трети семестър. Изобщо, всяка тъпа кифла напоследък стана "психолог".
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари