Адреналин на Гредовия мост в Русе

0
Меркалии събираха смелост да скочат с бънджи
Меркалии събираха смелост да скочат с бънджи

Лудите глави от AX! – sports дойдоха да вдигнат адреналина на русенци на 13 септември от 11 часа на Гредовия мост в Русе, съобщава БРЯГНЮЗ.

Първият мераклия да скочи с бънджи бе млад мъж от Румъния, подкрепян от приятелката си. 

Те научили за събитието от Фейсбук , платили за скока и пристигнали рано в Русе, изпълнени с емоции. След като получи всички указания какво да прави, въоръжен и с фотоапарат, специално пригоден за целта, с който да запечата скока си, младият мъж се качи на моста.

Гледката обаче като че ли внезапно го стресна и той не пожела да скочи, въпреки сталичната подкрепа на момчетата от AX! – sports, както и гаранцията, че всичко е обезопасено, сигурно и няма да има никакъв проблем.

След като му обясниха, че може да скочи и обърнат с гръб, за да не гледа, румънецът като че ли придоби нови сили и се реши втори път да прескочи моста.

 Но, както каза самият той, сърцето му се страхува и така и вторият му опит се оказа неуспешен.

Момчетата от екипа решиха да му покажат лично как се прави, че няма нищо страшно и изпълниха майсторски скокове от моста, но дори и това не успя да убеди вече уплашеният пишман скачач да се престраши. Въпреки това емоциите и веселието бяха максимални за всички присъстващи.

Шефът на групата – Велислав Малджиев благодари на Русенска община, на КАТ-Русе и Областно пътно управление, за съдействието и подкрепата при организацията на буквално екшън преживяването.

Малджиев обясни, че предстоят общи инициативи с Община Русе и покани всички русенци да опитат смелостта си от моста в Писанец на 10 и 11 октомври.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари