39 лева за супа от целина в Банско, лазаня - 44 лева

2
Цените в заведенията за хранене в Банско втрещиха курортисти
Цените в заведенията за хранене в Банско втрещиха курортисти Снимка: Facebook / Желю Станков

Цените в заведенията за хранене в Банско втрещиха курортисти

Възмутени потребители в социалните мрежи споделят касова бележка от популярно заведение в Банско. На нея за общо 7 артикула клиентите е трябвало да заплатят 246 лева сметка.

Потребителите обръщат внимание най-вече на супата от целина, която е на стойност 39 лева за порция. Някои от тях споделят и цената на зеленчука в хранителните магазини.

Проверка на bTV показва колко струва – цената за глава целина в най-разпространените онлайн супермаркети варира от 1 до 4 лв. в зависимост от това дали стоката е био или не.

Потребители посочват също, че и останалите цени в сметката са не по-малко шокиращи. Там виждаме също лазаня „Болонезе“, която струва 44 лева за порция. Спагети „Карбонара“ пък струват 39 лева за порция.

Опитахме се да проверим на страницата на ресторанта дали тези цени са реални и за какви грамажи става въпрос. Оказва се, че те нямат официален уебсайт, нито пък във Фейсбук са обявили цени на артикулите си. За сметка на това профилът е отбелязан на още една касова бележка, на която две порции телешка супа струват общо 60 лв.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    4
    ...
    Ама как иначе да е? Все пак това не е някакво крайпътно капанче, а бутиково бижу, както беше изтърсила една черноморска „скумрия“ лятото. Ресторант Вип Роом. Не е за простосмъртни.
  • 8
    3
    Дубаеца
    Преди няколко дена се върнах от Дубай, там цените в заведенията са по-евтини.....
  • -9
    2
    skandal
    В ТероруZZшлямия всичко е за дребни копейки, ама никой нормален не иска да ходи там? Защо? Там е рая на Земята! Путлер е нашето слънце!!!
  • 8
    1
    daskal
    Заврете си целините... Знаете къде.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари