241-ият депутат в Парламента

1
Избиратели предложиха кучето, което вчера цял ден стоя пред сградата на Народното събрание, да заеме най-обсъждания пост в държавата
Избиратели предложиха кучето, което вчера цял ден стоя пред сградата на Народното събрание, да заеме най-обсъждания пост в държавата Снимка: Facebook

Интересът към кучето, което вчера цял ден стоя пред сградата на Народното събрание, не спира

След като и днешният ден се оказа напълно безуспешен за избора на председател на парламента, с намигване група от хора във фейсбук предложиха кучето, което вчера цял ден стоя пред сградата на Народното събрание, да заеме най-обсъждания пост в държавата. Появиха се и желаещи да осиновят кучето. Но дори то на втория ден от дебатите избяга, забеляза БНТ.

Кучето пред парламента събра медийното внимание и въпреки че днес не е на поста си, интересът към него не спира. Вече го издирват за осиновяване. След като група за защита на животните качи негова снимка.

"Интересът за кучето пред НС е огромен, много хора ни пишат на лични съобщения, свързват се, звънят. Идеята да качим снимката на това куче беше и да се обърне внимание в следващия парламент на проблема с бездомните животни", разказва Радослав Рангелов от DOG-Help-BG.

Заваляха и други предложения - днес над 800 души във фейсбук гласуваха - да избавят депутатите от двудневната им мъка и да изберат кучето за председател на Народното събрание. Още с появата си вчера то се радваше на всеобщо внимание и одобрение - дори от на служебния премиер.

След близо осем часа на стража пред Парламента - безименният герой посрещаше, изпращаше, подремваше, позираше на червения килим , не изпускаше и участие в интервюта. Днес кучето не уважи Парламента.

"Два дни го търсим, колеги, които са от центъра го търсят", споделя Радослав Рангелов.

Изглежда безрезултатните дебати са му били малко отегчаващи. И след това е избягал в дълга депутатска почивка, без да подозира, че засега е най-харесваният кандидат за най-високия пост в държавата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Пенчо Пенчоф
    Искам аз, искам аз да съм на най-високия пост. Ще почерпя с Низофско уино, ама през фацебука.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, синът ми глътна 1 лев, ще умре ли?
- Глупости, колко депутати се нагълтаха с милиони, даже разстройство нямат!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари