Единственият, достоен днес пред Парламента

8
Служебният премиер Гълъб Донев дори погали животното преди да влезе в парламента
Служебният премиер Гълъб Донев дори погали животното преди да влезе в парламента Снимка: Facebook

Служебният премиер Гълъб Донев дори погали животното преди да влезе в парламента

В първия си работен ден, освен с червен килим, депутатите бяха посрещнати и от бездомно куче. Редом до гвардейците то чакаше на пост в продължение на часове. 

Денят продължи с клетва и с излъчването ѝ на живо във Facebook. Депутатът от “Продължаваме Промяната” Настимир Ананиев излъчи видеото в профила си, а малко по-късно го изтри, предаде NOVA.

“Стресни се племе закъсняло, живейш ли, мреш ли, ти не знайш” - така от българския химн в лайф, се стигна до рецитиране на Иван Вазов от трибуната в парламента от лидера на “Възраждане” - Костадин Костадинов. А за доайена Вежди Рашидов изборът на председател се оказа не само политически, но и технически проблем. Последва объркване има или няма избран за пръв сред равни. 

“Моля ви за извинение. Това е балотаж. Няма избор. На ръба бяхме да поздравяваме”, извини се Рашидов, след като за малко да обяви председател на 48-ото НС по грешка.  

Така не се стигна нито до избор на председател нито до поздравления.

“Нито един българин не може да гледа този цирк, защото това е цирк”, заяви Мика Зайкова.

Само преди година от позицията на доайен в 46-ия парламент Зайкова се превърна в едно от колоритните лица. По думите й, още в първия ден, 48-ият парламент е показал, че няма да съществува дълго, защото няма как да се разберат депутати, които не искат да си говорят, казва Зайкова. 

 “Аз съм щастлива, че не съм там, защото не искам да участвам в тоя цирк.  Ако бях там щях да стоя на мястото на Вежди, защото съм по-стара от него, но не му завиждам, защото човекът се мъчи нещо да направи, да ги смири, а те ще се изядат, ще се избият”, каза още Зайкова и попита: “С какви очи, ще се изправят пред народа и ще им кажат “гласувайте за мен”, при положение, че предизвикват конституционна криза?”.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    3
    До ха ха ха
    Казало лайното и паднало в дупката
  • -2
    2
    Ха-ха-ха!
    "Казала лисицата, че гроздето е кисело, след като пъдарят я изгонил от лозето"! Та и прабаба им на чалгарите, Зайка Микова, пардон - Мика Зайкоав, "била щастлива, че не е в този парламент"! Ами, ти и да искаш, няма как да бъдеш ма, дъртофелнице! Българският народ с мощен шут запрати на бунището Сакатото учиндолско чудовище, "лидера" ви, който даваше нареждане и "управляваше" България от дивана, понеже не може да стои прав и да върви! И не бързай да предричаш, че краят ще е близо! Ти мисли за твоя край, че с тези 90 години, дето си ги натрупала, както се казва, утре ще ритнеш камбаната! А за цирка, бабо Зайке Микова, е виновна чалгарската сбирщина, която свали работещо правителство и достоен председател! Да, твоите чалгари изпълниха мократа поръчка на мутрите и мафията, от които неразделна част винаги е бил сакатият "властелин", горкото нищожество! понеже чалгарите цял живот са били циркаджии, лесно им се получи, но пък сега цяла България се гаври с тях, с теб също, така че, я по-добре си затвори устата!
  • 11
    1
    colibri
    Днес освен гвардейците/които бяха по служба/ видяхме едно бездомно куче, което стоя дълго време пред парламента и показа завиден стоицизъм.Хората, които влязоха в сградата показаха,че егото им е по-голямо от тях-за цял работен ден успяха поне да се закълнат, а останалото време бяхме свидетели на празни приказки, процедури,безсмислени гласувания... Оказа се, че бездомното куче беше единственото,което имаше достойнство.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари