Жесток побой над момиче в Перник под съпровод от аплодисменти на деца

1
Насилието е заснето с телефон от момчета, които освен, че не се намесват нахъсват побойничката да удря
Насилието е заснето с телефон от момчета, които освен, че не се намесват нахъсват побойничката да удря

Причината за поредната агресия между тийнейджърки е спор за момче

Тийнейджърка е била жестоко бита от друго момиче вчера посред бял ден на детска площадка в пернишкия квартал "Изток". Насилието е заснето с телефон от момчета, които освен, че не се намесват нахъсват побойничката да удря и дори са разочаровани, че ударите са малко, съобщиха местните сайтове "Мироглед" и "Перник Нюз".

Пострадалата ученичка живее само с баба си, а кадрите бяха разпространени от разгневения ѝ чичо Веселин Стоянов.

"По натам я откарай. Няма пускане. Ритни я, Ритни я. Това ли беше!? Това ли беше, бе. Няма пускане", се чува от видеото.

Причина за грозните сцени е спор за момче.

"Битото дете е моя племенничка! Не искам и няма да допусна да виждам такава агресия и злоба в днешно време, която би могла да е върху нашите деца. Призовавам всяка една институция да вземе мерки и намеса относно случилите се събития. Сигнализирани са полиция, прокуратура, агенция за закрила на детето. Това е страшно. На мястото на моята племенница може да е всяко дете. В какъв свят вече живеем", пише възмутен Стоянов.

Кметът на "Изток" Десислава Стоянова споделя, че е потресена и че ще се срещне с представители на Второ районно управление в Перник. "Категорично не приемам подобна агресия. Това са деца. Ще проследим развитието на случая", заявява Стоянова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    2
    Моето име
    Всъщност вече не са деца. И отдавна не са, явно.
  • 10
    1
    Швейк
    за такива бабаитки като биячката е нужно да имаме респектиращи закони, за да е ясно, че не може някой да е над закона, независимо дали е насърчаван от дрогирана пасмина получовеци
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари