Момче посини окото на ученичка заради пакет с бонбони

1
Няколко пъти ме ритна в лицето, разказа седмокласничката за агресията
Няколко пъти ме ритна в лицето, разказа седмокласничката за агресията Видео: NOVA

Няколко пъти ме ритна в лицето, разказа седмокласничката за агресията

Само седмица след като се мести в ново училище, седмокласничка се прибира вкъщи с посинено око и видими белези от насилие по лицето. На майка си обяснява, че по-голямо момче я нападнало заради пакетче бонбони. Семейството на ученичката съвсем скоро се завърнало от Англия. Случката се разиграла в столичното 28-о училище в кв. „Красна поляна”

Бяхме в магазинчето в училището. Купих си желирани бонбони и един от неговите приятели ми взе бонбоните. Аз му казах: „Може ли да ми върнеш бонбоните?”, той ми ги върна, а след това това момче започна да ме псува, да ми се дърпа, пита ме дали ще го пия”, разказва пред NOVA потърпевшата седмокласника.

Попитал я знае ли майка ѝ вечер колко „дърпа”. Така приключил спорът в стола. Ученичката влязла в час, а след като свършили часовете ѝ, тръгнала да се прибира, а момчето, което е с година по-голямо от нея, я настигнало.

Те бяха пет момчета – той и неговите приятели. Той започна да ми прави едно движение с глава, все едно ще ме удари. Слагаше си краката пред моите и искаше да ме спъне. След като излязохме навън, той започна да ме бута и да ми казва „Айде да те видим как се биеш”, спомня си момичето. Ударил ѝ шамар, дърпал ѝ косата, след като паднали на земята. По думите на седмокласничката няколко пъти я ритнал в лицето. „След това си ударих главата в стълбите на входа”, казва още тя.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    1
    СС
    Един по един ги издирвам и ще видим дали следващият път дали изобщо ще си помислят за нещо подобно.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари