Жена със скутер се преби в центъра на Русе

2
Прегледана е в болница „Медика“
Прегледана е в болница „Медика“

Жена е пострадала при падане от скутер

Произшествието е възникнало вчера около 16:20 ч. в Русе на ул. "П.Д.Петков". За изясняване на инцидента са изпратени пътни полицаи. Униформените са документирали, че 28-годишна жена от Русе, при управление на собственото си лично превозно средство с марка „MI ELECTRIC SCOOTER“ не е успяла да контролира непрекъснато превозното средство и в резултат е паднала на дясната си страна върху пътното платно, причинявайки ПТП с един леко ранен.

След преглед в русенската болница „Медика“, тя е била освободена за домашно лечение с поставена диагноза: разкъсно-контузна рана на глава, охлузвания по ръка и крак.

Произшествието е документирано по административен ред, по описа на сектор „Пътна полиция“ в Русе, с причина - не контролира ППС, което управлява. Пробата за алкохол на водачката е била отрицателна.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    13
    Лекар
    Това е безотговорност . Опит за самоубийство. Елате в спешното ,последно време драстично се увеличи травматизмът с тротинетки.
  • 13
    12
    Iskren
    Всички си чешете езиците. Азсъм очевидец. Момичето се движеше твърде бързо и доста над позволената за тротинетка скорост, по средата на пътното платно. Падна много лошо и си удари главата, за щастие се размина от сериозен сблъсък с велосипедист и възрастен човек, които можеше да пострадат сериозно. Беше неадекватна и в шок, от главата и шуртеше кръв. А сега си представете, че зад нея се движеше автомобил. Има си правила за тротинетките, но никой не ги спазва и никой не упражняв контрол. 90% от каращите тротинетки хвърчат наляво, надясно като избити електрони, не се съобразяват нито с пешеходци,нито с велоалеи, нито със скорост, нито имат предпазни средства. Да не говорим, че реално под 16г нямаш право да управляваш електрическа тротинетка. Вариантите са или забрана, кояето очевидно е практичеки невъзможно, или общината и коорс + полиция да контролират и да глобяват яко за нарушения. Въпрос на време е някой да се претрепе сериозно. Едно падане и удар в основата на глават и оставаш на място. Който разбрал, разбрал.
  • 8
    11
    ...
    Жените само трябва да се возят, те не могат да карат нито коли, нито скутери, нито мотори ...
  • -17
    10
    Kameliaaaaa
    Абе ние българите сме много долно племе. Защо говорите излишно защо злобеете . Когато колело блъсне пешеходец няма проблем с когато човен падне с тротинетка всички сте много компетентни. Просто кажете господ да е с нея какви са тия злобни изказвания . И до човека който каза че и трябвало повече. Айде амин на твойта глава да се стовари каквото си казал зс това момиче мамито ви злобноо племе долна нация оттайките на Европа , Българите винаги ще сте такива пумияри.Млъквайте когато незнаете истината и незнаете за кого коментирате.
  • -19
    9
    alisa11
    Айде коментиращите да ви се върне всичко каквото казвате че трябваше да стане с нея двойно да ви се върне.Когато не знаете какво реално се е случило по-добре си затворете гладните усти.Момичето загуби съзнание по време на движение и тогава падна . ИЗРУДИ
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари