Защо вместо информация, ПК дава пари?

1
Това за пореден път ме убеждава, че има нещо, което се крие
Това за пореден път ме убеждава, че има нещо, което се крие

Както вчера подчертах на трибуната на Народното събрание, информацията за вируса, мерките и ваксините е много важна за хората. Ако има информация, всеки сам ще си прецени какво да прави. Зададохме резонни въпроси, които всеки българин си задава и с основание се притеснява.

Вместо да подкрепят създаването на Временна комисия, управляващото мнозинство /в случая ПП и БСП/, и премиерът Просто Киро(ПК) решиха да дадат по едни 75 лева на пенсионер, който се съгласи да се ваксинира с експерименталните ваксини. Пари дават, информация не дават! И това за пореден път ме убеждава, че има нещо, което се крие. Включително и покрай паниката и агресията, които получаваме всеки път, когато поискаме отговори на разумни въпроси.

Науката е важна. Но тя борави с факти и доказателства. Не с вяра. В момента ни искат да вярваме в науката като в религия, без да си задаваме въпроси. И точно това е нон сенс! Науката ИЗИСКВА доказателства и факти, а не вяра!

И се замислете за пореден път - ЗАЩО ВИ ОТКАЗВАТ ИНФОРМАЦИЯ, А ВМЕСТО ТОВА ВИ ДАВАТ ПАРИ ДА СЕ СЪГЛАСИТЕ ДА УЧАСТВАТЕ В МЕДИЦИНСКИ ОПИТИ?

Елена Гунчева

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари