Защо не сложат колчета на пътя Русе - Бяла?

8
Добрият пример от Кресненското дефиле
Добрият пример от Кресненското дефиле

Добрият пример от Кресненското дефиле

Преди седмица бях из планините Пирин и Рила, и минах през Кресненското дефиле - участък, в който са ставали много катастрофи. За моя изненада пътят имаше червена двойно непрекъсната линия и колчета върху нея. Оказа се, че те са там от 2 месеца и за този период е нямало нито един инцидент на пътя! Нито един погубен живот!

В същото време на пътя Русе - Бяла пострадаха или загубиха живота си десетки хора и то на участъци, където изпреварването е забранено. Винаги когато пътувам някой изпреварва неправилно, кара срещу мен и се разминаваме на косъм, а любимото ми е да видя камион след завой, идващ с бясна скорост в моето платно. Обикновено намалям и се свивам в дясно. Ако успея да запомня номера сигнализирам в полицията.

Решения има, но са нужни силни личности, които да обединят сили и да ограничат катастрофите по пътя убиец между Русе и Бяла.

*Колчетата са пластмасови и не биха причинили сериозни щети на автомобила.

Иван Белчев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    3
    Гражданин
    Защо не сложат още 2 ленти отстрани? 30 години не могат да направят път в полето тия идиоти! Това е международна артерия,не селски път за вилна зона.
  • 6
    2
    darkaveng
    Само с колчета няма да стане! Мантинели си трябват, мантинели (както е в Норвегия и не само)! Пък който е "джигит", да кара по тях!
  • 29
    1
    Русенец
    За колчета няма пари. Виж, едни знаменца на уинбет, да красят целият път покрай Бяла, може.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари