Пътна полиция: По-малко катастрофи на пътя Русе - Бяла заради монтираните колчета

5
Предстои ремонт на Беленския баир
Предстои ремонт на Беленския баир Снимка: Русе Медиа / архив

Предстои ремонт на Беленския баир

Монтирането на ограничителните колчета по пътя Русе - Бяла в трилентовите участъци е дало ефект и е намалило пътно-транспортния травматизъм, коментира днес ст. инспектор Стилиян Станев от сектор „Пътна полиция“ - Русе. След поставянето им в трите участъка по пътя там няма произшествия, а катастрофите, които стават, са на други отсечки.

Станев обясни, че ще се изчака с монтирането на ограничители в последния участък – на Беленския баир, тъй като там предстои да се извърши ремонт на пътното платно между 46-ия и 52-ия километър. Едва след това ще бъдат поставени колчета. Засега само е направена червената предупредителна маркировка, предава Русе Медиа.

Колкото до знаците, които да указват на шофьорите че има препятствие на пътя – в случая ограничители, те в момента се изработват и предстои да бъдат поставени съвсем скоро.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    2
    ами тя тая глупост
    е в отговор на глупостите, които се вършат по пътя! Природен закон - сействие -противодействие!
  • 2
    1
    шофьор
    Няма подобна глупост! Защо не направите магистрала или двулентов път, а се занимавате с тези колчета?! Човек тъкмо наеме да изпревари и колче, как да се прибере обратно като идват коли отсреща или пък трябва да набие рязко спирачки и бързо да се прибере обратно? Ето ти ГОЛЯМА предпоставка за ПТП. Друг немаловажен проблем са ТИР-овете, които тъкмо изпревариш нагоре по баира и те тикат към колчетата. Защо не видите колко коли в Русе са пострадали от това?! Още проблеми да изброявам ли ...... хайде последно - дано не се случи на някой да чака линейка и тя да не може да се отзове заради монтираните колчета. Станахме големи европейци, само дето европейците ни се смеят на подобни рационализации.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари