Заловиха бус, натоварен с незаконни дърва в Две могили

0
На шофьора е съставен акт по Закона за горите
На шофьора е съставен акт по Закона за горите

На шофьора е съставен акт по Закона за горите

На 5 юни 2023 г. служители на РУ - Две могили, съвместно със служители на ТП ДГС - Бяла, са извършили проверка на товарен автомобил "Форд Транзит" на адрес в гр. Две могили. В хода на проверката като шофьор на превозното средство е установен 62-годишен мъж от гр. Тутракан и пътник мъж на 37 г. от силистренско село, както и че от буса се разтоварват дърва за огрев /около 2 пр. куб. м./ от дървесен вид акация, без превозен билет отговарящ на адреса.

За констатираното от проверяващите е съставен акт по Закона за горите. Случаят е документиран и по него е започната проверка по описа на РУ - Две могили, като преписката е с оглед изясняване на престъпление.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари