Задържаха незаконно добити дърва за огрев в село Копривец

0
Предстои да бъдат съставени актове за административни нарушения на виновните лица
Предстои да бъдат съставени актове за административни нарушения на виновните лица

Предстои да бъдат съставени актове за административни нарушения на виновните лица

Екип инспектори към Регионалната дирекция по горите в Русе от подразделението в Бяла задържаха незаконно добити близо 32 пространствени кубически метра дърва за огрев от дървесни видове дъб, габър, бряст, орех и клен, съобщиха от пресцентъра на Изпълнителната агенция по горите. Нарушението е установено в частен имот при редовен обход на сечища в района на село Копривец, община Бяла в област Русе.

При проверката се изяснява, че дървата не съвпадат по вид с указаните видове в редовно издаденото позволително за сеч за съответния горски имот. С помощта на Държавно горско стопанство „Бяла” дървата са превозени и предадени с разписка за отговорно пазене в техен горски разсадник.

Предстои да бъдат съставени актове за административни нарушения на виновните лица.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари