Закопчаха 52-годишен мъж за блудство в Русенско

0
Пламен А. е привлечен като обвиняем за това, че е извършил действия с цел да възбуди полово желание без съвкупление по отношение на три малолетни лица
Пламен А. е привлечен като обвиняем за това, че е извършил действия с цел да възбуди полово желание без съвкупление по отношение на три малолетни лица

Мярка за неотклонение „задържане под стража“ е наложена на 52-годишен мъж, обвинен за блудство с малолетни и държане на порнографски материали.

Пламен А. е привлечен като обвиняем за това, че в периода от месец март до 9 май 2017 г  в село в Русенска област, извършил действия с цел да възбуди полово желание без съвкупление по отношение на три малолетни лица и за това, че през ноември 2015 г. в същото населено място, извършил действия с цел да възбуди полово  желание без съвкупление по отношение на лице ненавършило 14-годишна възраст. Освен това държал в компютърни системи порнографски материали, за създаването на които били използвани лица, изглеждащи като ненавършили 18 годишна възраст.

От събраните по делото доказателства е установено, че обвиняемият с различни способи и форми се е сближавал  с пострадалите малолетни лица, водил ги е на различни места, извършвал физически съприкосновения с тях  със сексуален контекст, събличал се е гол пред тях, пускал им порнографски видеозаписи  и съхранявал в паметта на компютъра си  и многобройни дискове порнографски материали.

Съдът прие мотивите на прокуратурата, че съществува реална опасност обвиняемият да се укрие или извърши друго престъпление, поради което определи мярка за неотклонение „задържане под стража“.

Определението подлежи на обжалване пред Апелативен съд – В. Търново.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари