Окончателно: Обвиненият в побои Джан Махмуд от Русе остава в ареста

7
Случаят стана известен след публикации в медиите на запис, съдържащ сцени на насилие и унизително отношение към младеж в Русе
Случаят стана известен след публикации в медиите на запис, съдържащ сцени на насилие и унизително отношение към младеж в Русе Снимка: Кис 13

Случаят стана известен след публикации в медиите на запис, съдържащ сцени на насилие и унизително отношение към младеж в Русе

Обвиняем за побои и за други престъпления, извършени в гр. Русе, остава с мярка за неотклонениезадържане под стража“. Това определи Великотърновският апелативен съд, след като остави без уважение искането на защитата за изменението ѝ в по-лека, съобщиха от държавното обвинение. Искането на Великотърновската апелативна прокуратура бе да бъде потвърдена най-тежката мярка за неотклонение.

17-годишният Д.М. е привлечен в качеството на обвиняем по досъдебно производство на Окръжна прокуратура-Русе за причиняване на леки телесни повреди на И.Б. и на Д.М., извършени по хулигански подбуди, на грабеж и изнудване на Я.П., придружени със средна телесна повреда, принуда на И.Б. и хулиганство - престъпления по чл. 131, чл. 199, чл. 214, чл. 143 и чл. 325 от НК.

Случаят стана известен след публикации в медиите на запис, съдържащ сцени на насилие и унизително отношение към младеж в гр. Русе.

Апелативен съд - Велико Търново намира, че са налице предпоставките за вземане на мярка за неотклонениезадържане под стража“ спрямо обвиняемия и затова потвърди определената от Окръжен съд - Русе мярка, като правилна и законосъобразна.

Определението на АС - Велико Търново не подлежи на обжалване. Действията по разследването продължават под ръководството на Окръжна прокуратура - Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 12
    1
    Окончателно
    След като и на тази инстанция го оставят в ареста, ефективната присъда е неизбежна. Тъпото е, че ще е мижава - нещо към 2...3 години защото ще го съдят като непълнолетен. След това очаквайте от този шалвар да изкара много кратко време на свобода.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари