НСО опроверга Николай Денков, че охраната му е свалена

0
Той ползва специализиран транспорт, което също е дейност по охрана, обясниха от службата
Той ползва специализиран транспорт, което също е дейност по охрана, обясниха от службата Снимка: БТА / архив

Преди дни бившият премиер заяви, че държавната му охрана е снета

От Националната служба по охрана (НСО) опровергаха твърдението на бившия премиер Николай Денков, че му е снета държавната охрана. Информацията беше изнесена в предаването „Евродикоф“ на телевизия Евроком в петък. „НСО дойдоха и ми заявиха: „Началниците казаха, че са решили да бъдете без охрана от 1 май“, каза експремиерът.

От Службата изпратиха писмо до медиите, в което се казва, че специализираният транспорт е дейност по охрана. „Тази дейност не е преустановявана по отношение на автора на некоректните твърдения”, пишат от НСО.

Съгласно Закона за НСО, специализиран транспорт в мирно време се осигурява на лицата, заемали длъжностите председател на Народното събрание или министър-председател за срок до 4 години след освобождаването им от длъжност”, пишат от службата по сигурност.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    11g24g 9okto
    Ze 15 17 29 mai
  • 4
    1
    не се учудвам
    Лъжата е лицето на пп-ейците!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари