Жена загина при катастрофа в Ловешко

0
Загиналата е била пътничка в кола, паднала в дере
Загиналата е била пътничка в кола, паднала в дере Снимка: БНТ / архив

Загиналата е била пътничка в кола, паднала в дере

Жена загина, а две други хора пострадаха при катастрофа в село Славяни, Ловешко, съобщиха от Областната дирекция на МВР - Ловеч.

Инцидентът е станал вчера, 27 април, около 15:30 часа на ул. "Оборище". 40-годишна жена, шофираща лек автомобил, е загубила контрол над управлението, напуснала е пътното платно и е паднала в дере с височина около 6 метра.

В резултат на удара 62-годишна жена, пътувала на предната седалка, е починала на място. Водачката на автомобила е откарана в плевенска болница с травми. 12-годишно дете, пътувало на задната седалка, не е пострадало.

По случая е образувано досъдебно производство, а екип на МВР - Ловеч работи за изясняване на причините за катастрофата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари