Данаил Ковачев се включва в изборната надпревара

0
Досегашният областен управител на Русе обяви намерението си при предаване на поста на Драгомир Дамянов
Досегашният областен управител на Русе обяви намерението си при предаване на поста на Драгомир Дамянов Снимка: Областна администрация - Русе

Досегашният областен управител на Русе обяви намерението си при предаване на поста на Драгомир Дамянов

Данаил Ковачев ще се включи в парламентарните избори на 9 юни. Това обяви досегашният областен управител на Русе при предаване на поста на Драгомир Дамянов. Церемонията се състоя този следобед в зала "Свети Георги" на Областната администрация, информира Дарик.

Драгомир Драганов заменя на поста Данаил Ковачев, който встъпи в длъжност на 1 август миналата година. Той бе излъчен от квотата на „Демократи за силна България“.

Драганов е категоричен, че ще има пълна приемственост и приоритетите в администрацията ще бъдат продължени съгласно вижданията на Министерски съвет. Той ще продължи и наложените добри практики през годините, като ще се стреми за надграждане на партньорските взаимоотношения с местната власт и институциите от държавната администрация.

Пред Русе и региона има редица приоритети и съм убеден, че те могат да бъдат постигнати със съвместни усилия. Под мое ръководство Областната администрация ще бъде надежден партньор на всяка инициатива, целяща развитието на областта“, коментира Драганов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    В какво се включва???
    Малоумникът няма никаква представа къде се намира! Вече и у СОТ-а няма да го ‘земат!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари