„ЮЗЪР“ влиза в репертоара на Русенския театър

0
Пиесата е сред трите селектирани български текста от един от най-реномираните европейски форуми за драматургия – EURODRAM 2022
Пиесата е сред трите селектирани български текста от един от най-реномираните европейски форуми за драматургия – EURODRAM 2022

Пиесата е сред трите селектирани български текста от един от най-реномираните европейски форуми за драматургия – EURODRAM 2022

Авторският спектакъл на Боян Иванов и Алексей Кожухаров „ЮЗЪР“, създаден като независим проект, влиза в репертоара на Русенския театър с премиера през октомври. Пиесата е сред трите селектирани български текста от един от най-реномираните европейски форуми за драматургия – EURODRAM 2022. Това е третият съвместен проект на съавторите.

Актьорът, режисьор и кино сценарист Алексей Кожухаров, познат на публиката и от българския комедиен сериал „Полицаите от края на града“, влиза в ролята на стендъп комедиант в спектакъла „ЮЗЪР“. В центъра на представлението е обикновеният човек с новата зависимост от черния екран – на смарт телефона, на компютъра. С чувство за хумор около главния герой се завъртат едни от най-непосредствените теми на ежедневието ни.

Колко време можем да издържим, без да си погледнем телефона за съобщения? Можем ли да излезем победители в битката с алгоритмите на мрежата? Парадоксът на селфито и в крайна сметка един от най-щекотливите въпроси от ерата на социалните мрежи – за кого се снимаме? 

Премиерата на спектакъла е на 5-и октомври от 19:00 часа в Камерна зала на Драматичен театър „Сава Огнянов“ – Русе.

Следващата дата на Стендъп комедията е на 28-и октомври.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    User
    Благодаря!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари