Володимир Зеленски предлага световна среща за прекратяване на войната

0
ФИФА отряза украинския президент за изявление преди финала на Мондиала
ФИФА отряза украинския президент за изявление преди финала на Мондиала Снимка: Кадър Фейсбук

ФИФА отряза украинския президент за изявление преди финала на Мондиала

Канцеларията на украинския президент публикува видеообръщение на Владимир Зеленски, което трябваше да бъде излъчено днес, преди финалния мач от Световното първенство в Катар.

Президентът на Украйна Володимир Зеленски предлага на света украинската формула на мира във видеообръщение, което трябваше да бъде показано преди финалния мач на Световното първенство по футбол в Катар днес… Ние имаме пред вид глобален мир", написа Андрий Ермак, ръководител на президентската администрация. Ако не през екраните на стадиона в Катар, призивът ще бъде видян днес от целия свят – през екраните на милиони и милиарди телефони! Това е призив за мир, добави Ермак.

Както съобщиха по-рано медиите, Зеленски предлага във видеобръщението да се организира през зимата световна среща за прекратяване на конфликта в Украйна. Зеленски предложи среща на върха, за да „се обединят всички страни около проблема (за постигане)” на световен мир", съобщи по този повод британската телевизия ITV, предаде БГНЕС.

По-рано СNN съобщи, че ФИФА е отказала на Зеленски да направи своето видеобръщение преди началото на финала за Световната купа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    1
    Възмутена
    Този освен да проси пари друго не може...затова ли жена му пазарува на час по 40 000 €? Хората вече го знаят и затова не му пуснаха видеото. Мир ще има когато се споразумеят Русия и Америка
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари