Дмитрий Песков: Няма условия за мирни преговори с Киев

0
Последните преговори на четири очи между Русия и Украйна се проведоха в края на март 2022 г. в Истанбул
Последните преговори на четири очи между Русия и Украйна се проведоха в края на март 2022 г. в Истанбул Снимка: © РИА Новости / Александр Вильф

Последните преговори на четири очи между Русия и Украйна се проведоха в края на март 2022 г. в Истанбул

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков, заяви пред ТАСС, че Москва не вижда възможност в момента да преговаря за мир с Киев.

"Едва ли може да се говори за това, защото всякакви преговори с Руската федерация са забранени [в Украйна]", заяви говорителят на руския президент, предаде БГНЕС.

Дмитрий Песков посочи по-рано, че е преждевременно да се говори за мирно уреждане на конфликта в Украйна, тъй като все още няма предпоставки за това.

Последните преговори на четири очи между Русия и Украйна се проведоха в края на март 2022 г. в Истанбул. След срещата беше обявено, че Москва е получила потвърждение за намеренията на Киев да се откаже от курса си за членство в НАТО.

След това се проведоха няколко кръга в онлайн формат, след което разговорите бяха прекратени.

По-късно украинският президент Володимир Зеленски подписа указ, с който забрани преговорите с руското ръководство, каза още Песков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    Гошо куче лошо
    Трябва просто да премахнат тази прослойка, която вкара Украйна във война. Ако си мислите, че на нормалния Украинец му се воюва и мре, жестоко се лъжете. Съсипаха се животите на толкова много хора заради буквално една шепа изроди (вкл. Урсула и нейното пони, сем. Байдънови и техните престъпления и куп човекоподобни).
  • 2
    1
    123
    Тогава бой по тиквите с всичко без ядрено оръжие до избиването на последната укрофашага.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари