ВМЕСТО КАЛИНКИ - ПЕНКИЛЕРКИ

2
Нямам думи да изразя изумлението си от семейство Лорер
Нямам думи да изразя изумлението си от семейство Лорер Снимка: bTV

Нямам думи да изразя изумлението си от семейство Лорер.

Ама дялани камъни отвсякъде. За всичко стават - за министри /без значение на какво/, за заместник-министри, за съветници и нещатни сътрудници, за контролни органи.....досега се оплаквахме от калинки, а сега налетяхме на пенкилерки. Направо един човек - цяло правителство. Както се казва, нищо не трябва да остава извън семейството.

Жената на Министър Лорер е назначена в Надзорния съвет на Здравната каса. Жената е експерт. Не знам по какво, след като успява на много места да се намести, но явно има голяма експертност. То знам, че са умен народ, но концентрацията на таланти в това семейство ми идва в повече. А иначе - нулева толерантност към корупцията, прозрачност, промяна.....всъщност промяната е семейство Лорер навсякъде във властта. Пак добре, че Министър Лорер поне напусна управителния съвет на Шалом, че съвместяването щеше много да ни дойде!

Направо предлагам ПП да си правят семейни листи. Семейство Лорер, семейство Петкови, Кокорчо и клуб и т.н. Поне да си знаем какво ни чака!

Елена Гунчева

*Пенкилер - лекарство за всички болести, преносно - човек за всякаква работа

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    3
    daskal
    Даа... Направо е неприлична тази семейна изява. Човек с етика и чувство за мярка не би го допуснал. Новите НДСВ и ГЕРБ... Баси промяната!
  • 2
    2
    Ejik
    Демокрация..... Стани да седна. Няма оправия,кухи надежди
  • 2
    1
    истината
    Новият кръг " управляващи" е кръг от приятели, познати, роднини. Къде остана демокрацията по време на демократичните промени?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари