Костадин Костадинов предложи на Лорер да стане подуправител на НЗОК, а жена му да оглави ДПС

0
Г-н Пеевски се усмихва одобрително, той е разбран. Няма да има проблем, продължи с иронията лидерът на "Възраждане"
Г-н Пеевски се усмихва одобрително, той е разбран. Няма да има проблем, продължи с иронията лидерът на "Възраждане" Снимка: БНТ / архив

Г-н Пеевски се усмихва одобрително, той е разбран. Няма да има проблем, продължи с иронията лидерът на "Възраждане"

Изненадваща алтернативна кандидатура за подуправител на НЗОК предложи лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов - номинира депутатът от ПП-ДБ Даниел Лорер. След близо 2 часа дебат по темата, посветен основно на единственият кандидат, даден от ГЕРБ Момчил Мавров, той с ирония обяви, че има фигура, която да обедини НС. "Доказан професионалист, човек, който разбира от всичко. Малко са тези хора, може да ги причислим в категорията национален капитал. И това не е Искрен Митев. Това е Даниел Лорер", заяви Костадинов, а в залата се чу смях и ръкопляскания.

Лидерът на "Възраждане" смята, че ДПС ще подкрепят Лорер. "Г-н Пеевски се усмихва одобрително, той е разбран. Няма да има проблем. Ако няма кандидат, редно е да помислим в тази посока", заяви той, цитиран от вестник "24 часа".

После добави, че има и други позиции, които са "доста парливи и събуждат общественото внимание". "Може да номинираме г-н Лорер за председател на ДПС", изненадващо заяви Костадинов. Лорер трябвало да поеме отговорност и за билите се по улиците хора и полицейското насилие. "Г-н Лорер, поемете отговорност, цяла България знае, че си търсите работа. В краен случай вие поемете касата, жена ви ще поеме ДПС", продължи с иронията Костадинов. Ако Лорер приемел да е подуправител на касата, "Възраждане" щели да го подкрепят, за да сложат "край на тази вътрекоалиционна драма".

В отговор Лорер заяви, че ПП-ДБ застават ясно зад позициите си. "Заявихме ясно къде сме по избора на подуправител на НЗОК, за разлика от вас, които отчаяно се опитвате с грозен хумор и лични нападки да скриете предателството спрямо българските граждани, което предстои да направите. След много шум, след лични нападки включително и на моето семейство, смятат да оставят този проблемен подуправител, който е избран, като не гласуват, това е тяхната стратегия днес. Целият шум, който вдигат е изключително тъжен и прозрачен опит това да не стане ясно. Няма как да се криете зад моето семейство, как ще обясните, че сте барабан на един грешен избор", заяви Лорер.

Явор Божанков от ПП-ДБ пък реши да пита "Възраждане" в кое село са спечелели изборите Поповци или Попинци. Според съпартиеца му Искрен Митев победата им била само в "скандалния Борован", който бил единствената община, затрупана от сняг 5 дни след снеговалежа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    1
    W3573rN F466075 60 70 H311
    лорер трябва да проверява работят ли газовите камери
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари