Ден на отворени врати във "ВИТТЕ Аутомотив"

5
Всички присъстващи ще могат от близо да се запознаят с продуктите, които се произвеждат в завода
Всички присъстващи ще могат от близо да се запознаят с продуктите, които се произвеждат в завода

На 13.05.2017 г. (събота), от 10:00 до 13:00 часа, ВИТТЕ Аутомотив България организира „Ден на отворени врати“.

Целта на събитието е обществеността на град Русе и региона да се запознаят с основната производствена практика на компанията, възможностите за работа – на пълен и непълен работен ден, опциите за стажуване, както и да видят къде работят техните близки/роднини/познати.

Всички присъстващи ще могат от близо да се запознаят с продуктите, които се произвеждат в завода, ще усетят от първо число приятната атмосфера и чистата работна среда.

Ще им бъдат разказани интересни факти за компанията, ще могат да разгледат работните позиции на служителите - административна, логистична и производствена част. Обиколката на завода предвижда и показване на зоните за отдих, столовата, съблекалните, както и множеството заседателни зали с интересни имена.

Събитието приветства и всички, които са любопитни към свободните работни позиции във фирмата. На тяхно разположение ще бъде екипът на Човешки ресурси, който ще отговаря на възникнали въпроси и приема автобиографии относно кандидатури от желаещите да кандидатстват за работа във фирмата

Както всяка година, компанията осигурява безплатен транспорт до мястото на събитието и обратно. Направленията са следните:

От Русе:

В 9:30, 10:30 и 11:30 часа тръгват автобус с направление Дружба 3 (Обръщало) -> Дружба 3 (24 часа) -> Печатни платки -> Кооперативен пазар -> Пантеона - РУ

В 9:15, 10:30 и 11:45 тръгват автобуси с направление Долапи (център юг) -> Средна Кула (център север) -> Централна гара -> ул. Борисова (Музикално училище) -> Практикер -> Олимп -> 3-та поликлиника

От Николово - Сандрово - Мартен:

В 10:00 и 11:00 часа тръгват автобуси от Николово: сп. Лебед (езерото) -> Деко -> Кметството -> Обръщало

В 10:15 и 11:15 часа тръгват автобуси от Сандрово (център)

В 10:20 и 11:20 часа тръгват автобуси от Мартен: блокчетата -> център

По време на събитието ще има кътове за безплатни снимки с интересен фон от автомобилната индустрия. Седмица след мероприятието, всички направени снимки ще участват във фото конкурс, който ще бъде обявен на официалната Фейсбук страница на компанията.

Присъстващите на „Деня на отворени врати“ ще участват в томбола с различни награди.

За въпроси, относно събитието, може да се обадите на тел: 082 816 616.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари