Запознайте се с един от най-перспективните работодатели в Русе

2
Ден на отворени врати във ВИТТЕ Аутомотив България
Ден на отворени врати във ВИТТЕ Аутомотив България

Ден на отворени врати във ВИТТЕ Аутомотив България. 

На 12.05.2018 (събота), от 10:00 до 13:00 часа, заводът на ВИТТЕ Аутомотив България ще бъде с отворени врати. Място на събитието: ул. „Индустриален парк“ 19.

Събитието цели да  даде възможност на обществеността на град Русе и региона да се запознаят с основната производствена практика на компанията - какви автомобилни части се произвеждат в предприятието и в кои световноизвестни автомобилни марки намират приложение те. Друга цел на компанията, като един от водещите работодатели, е да презентира актуалните си работни позиции. Представителите на бизнеса също са добре дошли, за да предложат продукта/услугата си пред компанията.

Всички присъстващи ще могат да разгледат и да се докоснат до продуктите, които се произвеждат в завода, ще усетят непосредствено приятната атмосфера и чистата работна среда. Ще им бъдат разказани интересни факти за компанията, ще могат да разгледат работните места на служителите в административната, логистичната и производствената част. Обиколката на завода предвижда и запознаване със социалните условия: зоните за отдих, фирмената столова, съблекалните, както и ексклузивен поглед към строежа на новата производствена сграда, представялваща разширение на съществуващата фабрика.

Събитието приветства и всички, които са любопитни към предлаганите свободни работни позиции. На тяхно разположение ще бъде екипът на отдел „Човешки ресурси“, който ще отговаря на възникнали въпроси и ще приема автобиографии относно кандидатури от желаещите да кандидатстват за работа във фирмата.

Както всяка година, компанията осигурява безплатен транспорт до мястото на събитието и обратно.

Направленията са следните:

Тръгва в 11:00 часа от Дружба 3 (Обръщало) – 24 часа – Чародейка (Супер) - Печатни платки – Кооперативен пазар – Пантеона – РУ

Тръгва в 10:40 часа от Басарбово (център) – Долапите (център юг) – Средна кула (център север) - Централна гара – ул. Борисова (сп. музикално у-ще) – бул. Липник (Практикер) – Олимп – сп. 3-та поликлиника

Тръгва в 10:00 часа от с. Борисово (център) – Сливо поле (център) – Сандрово (център) – Мартен  (блокчетата) – Мартен (център)

Тръгва в 09:20 часа от Просена (център) – Долно Абланово (център) – Николово (спирки Обръщало, Кметство, Щъркела, Деко, Езерото)

По време на събитието ще има пано за снимки, на което всички желаещи ще могат да се снимат, а седмица след мероприятието, всички направени снимки ще участват във фото конкурс, който ще бъде обявен на официалната Фейсбук страница на компанията.

Присъстващите на „Деня на отворени врати“ ще участват в томбола с различни награди.

За въпроси, относно събитието, може да се обадите на тел: 082 816 616.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари